Resultats de la cerca frase exacta: 37

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. conill de l'espatlla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de boví de segona, plana i de no massa gruix, molt gelatinosa, corresponent al garró de les extremitats anteriors. [...]
2. carn magra de l'espatlla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de segona corresponent a l'espatlla desossada. [...]
3. espatlla de xai
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. espatlla de cabrit rostida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. espatlla de xai rostida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. espatlla ibèrica de Jabugo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. espatlla d'anyell al forn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. espatlla de cabrit al forn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. espatlla de xai al forn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. espatlla de xai amb porto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>